Ännu en helg att ta sig an.

Det är fredag och jag liksom älskar det lite. Det "tråkiga" med denna helgen är att den är uppbokad, oavsett om det är roliga grejer vi ska göra så tycker jag ändå att det känns jobbigt med uppbokade lördagar och söndagar. Det bara är så. men det ska bli roliga grejer ändå som sagt. Ikväll kommer vi nog försöka få ordning på den armada med förvaringsmöbler min kära make köpt hem. Ett par kilo tvätt blir det också.

Imorgon ska vi modella lite M och jag. Vi ska sjuda i bröllopskläder igen och stå framför kameran. Vi får väl se hur det går. Men smhi har lovat strålande väder så jag hoppas vi slipper frysa ihjäl. Sedan blir det en sväng hem till mamma förenat med lite jobb. Söndagen bjuder på pappafika. Det är vår helg i världens nötskal.

Hoppas du får en bra helg också! Njut av den bästa årstiden att vara i skogen. Det ska jag försöka hinna med. Blöta löv mot fuktig mark, finns det en skönare doft?
Foto: Jens Svensson


Grand Canyon, världens cliff....

Nästa stop blev Grand Canyon. Magnifikt, stort. Man kände sig som en liten del av en väldigt stor värld. Liten och obetydlig. Bilder gör inte det hela rättvisa. Inte tillräckligt. Men här får ni en aning.

                

                 

                

Tillbaka i verkligheten. Nu ska jag se min syster kasta ner människor i backen och sätta bollen i krysset. Sporten? Handboll såklart.San Diego

Nu är det skärpning järnet. Här kommer nästa steg i vår långa resa, San Diego, som också visade sig vara min favoritdestination på hela resan. Det var kanske speciellt en sak som sög tag i mitt hjärta ordentligt, sea world. Jag fick klappa delfiner, vara ett glas ifrån späckhuggare och även se dessa vackra djur göra de mest fantastiska hoppen jag sett. Jag och vi blev helt betagna och hade gärna övernattat flera nätter tillsammans med dessa vattendjur och den Amerikanska lagstiftningen bara hade tillåtit det. Titta bara på det här.


           

            


Så vackra intelligenta fina djur. Nu är valsafari ett nytt drömresmål för brudparet må jag säga. Samtidigt som det gjorde ont i mig att se dem inlåsta så kunde jag ändå inte sluta le så fort jag såg dem. Jag är väldigt dubbel i det där med inlåsta djur. Hemma går jag av princip inte på cirkus eller djurparker som tar betalt för att visa upp inlåsta djur. Det gör ont i mig att de ska sitta där för att vi ska bli underhållna. Samma på sea world. Trots att de faktiskt jobbar för att både förbättra havsmiljön och räddar skadade djur för att sedan släppa ut dem i de fria. Men jag trängde bort allt det för en stund för det är svårt att inte häpnas över dessa fantastiska varelser.

I San Diego hann vi även med att hyra vattenskoter, äta resans coolaste hamburgare och bo vid havet som tillförde morgonjoggning (resans enda) med fantastisk utsikt. Jag hade gärna stannat fler dagar i denna fina stad, så rekomenderar den verkligen till fler att besöka!Jag ligger efter

Det är mycket på jobbet nu och 12 timmarspass på jobbet har inte hört till ovanligheterna. Detta gör att bloggen blir lidande. Ledsen för detta. Jag lovar dock uppdatering om vårt nästa resmål på resan, San diego, redan ikväll!Friday im in love

Det är så himla fin dag idag och det är höst. Jag älskar hösten, finns ingen finare årstid om du frågar mig. Alla färger, kalla luften, snygga kläder och skor. Den bästa tiden är helt klart nu! För snart ett år sedan nu fyllde min yngsta syster 23 år och det firade vi med att ge henne systerfotografering bland höstlöven. Jag längtar lite tillbaka och hoppas hösten stannar länge i år. Är jag ensam om att älska en årstid som inte innebär grader över 20 strecket?              Imorgon åker jag norrut för kalas för en fin liten treåring, favoritkillen no1. Jag hoppas solen lyser lika strakt då.


Borta mycket bra, men hemma allra bäst.

Nu är vi hemma. Äntligen. Jag har jobbat min första dag idag trots att dygnet inte riktigt har velat vända tillbaka sig. Vi vaknade 03.15 imorse och har varit vakna sedan dess. Inatt hoppas vi på sömn. Det är svårt att jobba med halvöppna ögon. Vi har haft det helt fantastiskt. Vi har upplevt så himla mycket saker att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Jo, från början.

Idag får ni LA förpackat i lite bilder och bokstäver. Vi landande och ordnade med hyrbil och velade sedan runt i jakt på en gps. Efter mycket om och men hittade vi till slut hotellet som visade sig vara helt fantastiskt. LA är verkligen en historia för sig. Otroligt långa avstånd, vi spenderade mesta tiden i bil för det går verkligen inte att ta sig runt till fots. Vi besökte Hollywood där jag hittade min stjärna, vi åkte till olika köpcentrum och M gjorde sitt första besök av många under denna resa, i sin favoritbutik Abercrombie&Fitch. Jag kan inte säga att jag var saligt imponerad av LA som stad, mer fascinerad över storheten men jag trivs nog inte med att uppleva saker från bil. Men vi åt mysiga frukostar på cafér och shoppade skor. Det var LA, på ett ungefär.


           

           

           
Liten uppdatering

Tack du grymma bloggläsare som tipsade om hur man kan blogga från iPhonen! Tack vare det blir det en kort uppdatering. Vi är just nu en bra bit upp på highway 1. Vi har avverkat LA, San Diego, Grand canyon, Las Vegas, LA igen och idag delar av highway 1. Det är helt grymt. Jag önskar att jag kunde visa bilder men det får bli vid hemkomsten. Allt är sött här. Dom har verkligen sötningsmedel och socker i ALLT! Smakar hemskt illa. När vi ber om en "sparkling water" istället för läsk tittar de konstigt och har det bara i ca 10% av fallen. Imorgon drar vi vidare mot Napa valley och Sacramento innan vi landar i SF på onsdag!

RSS 2.0