Första ljuset i advent, är nu tänt.

Äntligen fick adventsstjärnan sättas upp i vardagsrumsfönstret! Julen inleddes med adventsfika som jag och M hade bakat hela dagen, skorpor, bullar och köpta pepparkakor. Gästerna åt på och allt tog nästan slut så vi antar att det var ett bra betyg. Julen inleddes inte bara med bullar utan även med storm som ven utanför fönstret, stolpar, träd och annat bara rasade. Mamma vågade inte sätta sig i bilen så det fick bli en sleepover för henne.

I övrigt är jag oerhört trött nu och väntar bara på ledigt. Snart orkar jag inte resa mig längre, ge mig energi snälla någon!                        

Tacktacktacktack

Hela veckan har handlat om tackkort. Det har klistrats, skrivits och fejats hela veckan så förhoppningsvis får vi iväg dem imorgon eller senast i helgen. det ska bli så skönt när det är klart. Vår duktiga tackkorts fotograf har varit Linn Hedesström Blad, lovar att visar bilder så fort våra tackkort är iväg skickade!

Snart är det helg och igår hämtade jag mannen på flygplatsen efter jobbresa. Nu väntar en välfrötjänst helg av myshäng för att ta igen för de sisat veckorna när helgerna ägnats åt jobb ovh frånskilldhet för vår del. Söndag bjuder på lussekattsbak naturligtvis, för det är 1:a advent gott folk! Ingen lusse utan saffran.
                   
Tydligen sämre än sämst...

Träffade min nya PT för första gången i veckan och domen var hårdare än vad jag tänkt mig gällande statusen på min kondition så idag var det jag som begav mig ut i löpspåret och jag har bestämt mig för att börja på en nivå som funkar och det blev att ta sig runt 2,5:an. Jag som för 7 månader sedan sprang 8:an, höll nu på att dö efter 2,5. Men jag gör i alla fall någonting åt det så det är jag nöjd med.

Idag fick jag en bild av min bästa kompis. Det var en nos. Det visade sig att hon hux flux gått och blivit hundägare. Hon har längtat så mycket så jag hoppas dte går bra. Dom svängde förbi förut så jag fick se honom, superfin. Gyllenbrun/gulid, stor smidig sak. Nu väntar söndagsstäd och matlagning. varför är allt så mycket tråkigare när man är ensam?                  PT

Nu har jag bestämt mig för att unna mig något ritkigt bra. Jag ska börja träna med en PT. Har mailat två potentiella som jag hoppas är bra, behöver verkligen hjälp med att hålla koll på motivationen!

Farsdag har firats med handbollsmatch där syrran och finingarna spöade RIK med imponerande resultat. Sedan blev det middag med pappa och tårta på det. Jag undrar redan var helgen tog vägen....

Såhär mys hade vi imorse, värsta hotellfrullen!Napa Valley

Det är fredagskväll och jag är dumpad av min sjuka vän och sitter således ensam framför TV:n. Hjärtat jobbar. Jag skulle försöka mig på att baka scones. När jag stoppar in plåten i ugnen kommer jag på att jag glömt av bakpulvret. Bara att slänga, det blev som väntat bara en hög med mjöl och smör.
Jag tittar på fredagsnöjet no.1. Idol. Jag älskar unga människor med röster och personlighet. Amanda Fondell i ett nötskal. I löv her. Karisma som få, röst och personlig röst. Kaxig och cool. Heja Amanda!
Tänkte dela med mig av vårt nästa stop, Napa Valley, vindistrikten. Vi besökte en vinodling där vi provade svindyra viner och fick se något så ovanligt som ett (ny)gammalt slott, Casa Di Amorosa. Fantastiskt! Jag drack för första gången i hela mitt liv ett vin jag tyckte var ganska gott, Fantasy hette det och säljs naturligtvis BARA på slottet där det tillverkas. Bummer.

Slut på energi

det har varit skitilla med inlägg här det senaste och det bror inte på något annat än att jag varit/är slut på energi. Inte så där sprudlande full av saker som man kan få utlopp av genom att skriva i sin blogg utan mest trött på att tänka att jag ens måste skriva. Men här kommer i alla fall ett försök till inlägg.

Jag älskar hösten och gillar det jag ser utanför fönstret just nu, tomma träd med lite orangeröda löv som kämpar sig kvar. Vi håller som bäst på att försöka få ut våra tackkort och lovar att visa dem när de är iväg skickade till alla gäster, lite tråkigt att göra det innan, spoiler...

För att gå vidare med vår resa som ni så troget följer här på bloggen  så kommer nu lite bilder på vår väg upp mot norra kalifornien, Ett coolt litet diner och Big sur.


RSS 2.0