Blame it on the boogie...

Det blev ingen överraskning men jag skyller dte på mitt PS som inte kan hantera formaten på bilderna, därav ingen  surprise. Men det kommer. Jag kan ge er lite annat istället, vad sägs om bildspel från bröllopsresan?

Kolla in här...

Vi blåser bort i Göteborg, hur har ni det?


2012, bästa!

Tjugohundratolv kommer bli ett riktigt, riktigt bra år. Jag bara känner det på mig. Det är inte så att jag inför varje år känner så, nej, utan det finns massa olika parametrar som gör att jag känner så. Dels för att siffran 12 är mitt turnummer och har funnits med sedan länge, länge i olika lyckosamma sammanhang.
Julen förflöt och ledigheten består fortfarande som tur är, jag är ledig ända till den 4 janurari så jag njter som bara den av att ligga länge i sängen, hänga i soffan och ta långa promenader. Urskönt. Hoppas ni också haft en riktigt god jul? Jag ska ge er en present idag, senare. Titta in för att se vad.
God fortsättning!

Yr i bollen

Idag är det ingen bra dag, det snurrar runt i skallen och jag hoppas att det bara beror på tillfällig sinnesrubbning och inget sjukdomstillstånd. Oavsett vad känns det obehagligt.

Jag ber om ursäkt för att bilderna inte kommit upp men har en väldigt naturlig förklaring till detta. Min make har rymt med datorn som de ligger på. De kommer så fort han behagar att rymma hem igen.

Snart jul, har ni julfeeling?

Musikhjälpen

Jag har verkligen misskött denna blogg å det grövsta det senaste. Ändå så är ni många som tittar in och läser, vilket är kul i sig men jag lovar att skräpa till det lite. Snart blir det ledighet och då kanske lågan sakta börjar brinna igen för den har varit riktigt utusel ett bra tag nu. Det har varit svårt att orka med men det börjar kännas något bättre. Idag så står det pepparkakshusbak nr 2 på schemat. Det första gav jag bort så nu är det dags att vi får ett eget där hemma.

Ingen har väl missat att musikhjälpen är igång? Om ni inte gått in och tittat och blivit beroende, alternativt skänkt en slant eller två så tycker jag att det är på tiden! I år stödjer man flickors rätt att gå i skolan. Bara det är värt att besöka buren eller hemsidan för.

Jag har lovat nya bilder från tackkortsfotograferingen, det kommer, innan helgen. I promise.

           RSS 2.0