Det är error idag

Det är söndag och den här helgen har gått på tok för fort. Starke man står på i bakgrunden, vår söndagspaus och skratt. Svinarp. Idag har vi gjort det som jag tycker om allra mest, varit i skogen. Vi var och grillade i barndomshooden syster jag och våra män. Bäcken porlade, barkbåten flöt och fåglarna kvittrade. Det är som balsam för själen. Det enda som är synd är att min äkta hälft inte har samma tycke för lugnet i skogen som jag, vilket gör att vi inte gör det särskilt ofta ihop.

Det är error på bilduppladdningen idag så jag kunde inte bjuda på bilder från Highway 1 som tänkt. Det får bli i veckan.
Livet suger ibland

Jag ber om ursäkt för långt uppehåll men jag har en ursäkt. En bra sådan. Vi hade inbrott i bilen i helgen och hela min kamerautrustning, mobil, handväska blev stulet. Jag har varit så ledsen och upprörd och ännu mer efter det att vårt försäkringsbolag meddelde att de inte täcker hela kostnaden utan endast en bråkdel. Varför ska folk inte veta att man låter bli andras grejer. Trasig bil, trasigt hjärta.
I helgen så åker jag till Tidaholm för att få träffa bästa tjejgänget. Så det så!

Vegas baby

Vegas var allt annat än normalt. En dag blev två som blev tre. Bellagio var bäst, helt klart. Matmässigt också, vi har aldrig druckit så goda smoothies som till frukosten eller vid poolen på just Bellagio. Inomhus var taket målat som himmel och alla casinon saknade klockor. Tidlöst. Varmt. Dyrt och häftigt. Min man blev kär i staden i öknen som blinkar och lyser natten lång.


Bebispaket

Igår fick jag ett fint samtal från en vän som berättade att det låg en bebis i hennes mage. Jag blev superglad för deras skull och kommer se mycket fram emot när knyttet ska titta ut. Samtidigt slog det mig hur gamla vi börjar bli. Vuxna. Vi är såpass stora nog att kunna ta hand om ett barn och den känslan är verkligen sjuk. Jag vet att man är fullt kapabel att ta hand om ett barn i 30-års åldern, men för mig känns det fortfarande lite surrealistiskt att tänka att man kan bli förälder. När ska man känna sig redo för sådant, gör man någonsin det? Men alla bästaste hurra för J och L som i mars ska få en parvel, hipp hipp, hurra!

                     Marknadsföring

Sitter en kall tisdagskväll som denna och jobbar med lite marknadsföring. Topmodel står på i bakgrunden och M sitter med sin nya älskling. Tror jag är nedpetad från första platsen. Av en MacBook Pro. Vi har köpt en diskmaskin idag och jag är överlycklig, nu ska vi bara få den installerad och klar. Tacka gudarna för Media Markt!
Innan vi åkte iväg till USA hittade jag det här guldkornet på  Zara, tänkte kika förbi på lunchen och se om den finns kvar, klänningsfreaket i mig kallar.                  
Our way of having fun

Det är lördagskväll och jag har jobbat hela kvällen. Nu är jag äntligen klar och ska belöna mig själv en en bunke popcorn och bubbelvatten. Det är jag väl värd? Idag har jag och M agerat modeller och svidat om i bröllopskläder. Det var kul och det lilla vi fick se såg helt strålande vackert ut så nu väntar vi igert på resultatet. Jag vill tipsa om en grej jag hittat (läs blivit tipsad av min vän S) Det är en grym fotoapp för alla er som är med iPhone. Camera + heter den. Grymt fina effekter, ramar, tilt shifteffekt, beskärning. Såhär kan det se ut med ett retrofilter exempelvis.

               RSS 2.0