San Diego

Nu är det skärpning järnet. Här kommer nästa steg i vår långa resa, San Diego, som också visade sig vara min favoritdestination på hela resan. Det var kanske speciellt en sak som sög tag i mitt hjärta ordentligt, sea world. Jag fick klappa delfiner, vara ett glas ifrån späckhuggare och även se dessa vackra djur göra de mest fantastiska hoppen jag sett. Jag och vi blev helt betagna och hade gärna övernattat flera nätter tillsammans med dessa vattendjur och den Amerikanska lagstiftningen bara hade tillåtit det. Titta bara på det här.


           

            


Så vackra intelligenta fina djur. Nu är valsafari ett nytt drömresmål för brudparet må jag säga. Samtidigt som det gjorde ont i mig att se dem inlåsta så kunde jag ändå inte sluta le så fort jag såg dem. Jag är väldigt dubbel i det där med inlåsta djur. Hemma går jag av princip inte på cirkus eller djurparker som tar betalt för att visa upp inlåsta djur. Det gör ont i mig att de ska sitta där för att vi ska bli underhållna. Samma på sea world. Trots att de faktiskt jobbar för att både förbättra havsmiljön och räddar skadade djur för att sedan släppa ut dem i de fria. Men jag trängde bort allt det för en stund för det är svårt att inte häpnas över dessa fantastiska varelser.

I San Diego hann vi även med att hyra vattenskoter, äta resans coolaste hamburgare och bo vid havet som tillförde morgonjoggning (resans enda) med fantastisk utsikt. Jag hade gärna stannat fler dagar i denna fina stad, så rekomenderar den verkligen till fler att besöka!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0