The moment i met you


Jag visste att om jag skulle vara tvungen att prata inför alla våra vänner på bröllopet så skulle jag bara börja gråta. Och när jag gråter kommer det inte ut många ord. Jag har så många superlativ jag ville förmedla till M, men hur fick man ner allt det på ett bra sätt. Då föddes ideén till att göra en stopmotion film. Min första. Ett par tusen bilder och många timmar senare såg det ut såhär.


                       Kommentarer
Postat av: Jelica

FY TUSAN VILKEN BRA FILM! :) Du är numera min idol ;) hehe. Så himla sött och fylld med kärlek och alldeles rörd blev jag här hemma :) Wow :)

2011-07-14 @ 14:16:03
URL: http://vagenmotformen.blogg.se/
Postat av: Från fröken till fru

Tack Jelica! Blev i efterhand mer eller mindre tvingad att lägga upp den då flera gäster hörde av sig och ville se den igen, kul att du också tyckte om den!

2011-07-16 @ 08:34:46
Postat av: Victoria

Hej,Jag är jätte imponerad över denna fantastiska film du gjort. Jag har sedan första gången jag såg filmen för flera månader sedan blivit helt såld på din idé. Jag kan inte släppa de och kommer heller inte göra de.Jag gifter mig i sommar och precis som du så har jag oerhört svårt att prata utan att börja gråta när man ska uttrycka sin kärlek för någon som betyder så oerhört mkt.Så nu till min fråga.

Skulle du vilja beskriva i ett mail om hur du gjorde för att få ihop denna film?

Filmade du med en filmkamera? filmade du eller tog du som bilder med filmkameran? vad har du för tips till mig som jätte gärna vill göra en speciell film åt min blivane man som ska visas på bröllopsdagen.Tack snälla!Hälsningar,

Victoria Castro

2012-02-21 @ 12:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0