Tänkvärt

Tack för alla grymma tips som strömmat in via kommentarsfälten och mail om saker ni vill se och läsa om på bloggen. Många verkar vara nyfikna på vardagslivet som sagt så ska skriva mer om det samt klänning, detaljer och bilder från bröllopet. Coming right up. Jag börjar med tips om vad man kan göra av sina bilder från bröllopet.

Självklart kan man göra ett klassiskt album med bilder från hela dagen. Det är alltid lika roligt att själv sitta och bläddra och det brukar vara eftertraktat hos gäster att få kolla i sådana album. Ett annat förslag är att göra ett minicollage att hänga på väggen i små ramar som man sätter ihop ganska tätt så att de bildar en klump, liknande denna fast kanske inte fullt lika många..(?) Grymt fint med gamla ramar, har själv en sådan vägg med endast gamla fina tunna ramar.


             

Vi kommer förmodligen att använda flera av våra bilder från bröllopet+bröllopsresa att göra ett collage att skicka som tackkort till våra gäster. Dels för att det känns roligare samt att de får möjlighet att se bilder från den resa vi så generöst fick pengar till  present från dem. Förmodligen blir det så eller ett sammansatt collage med bilder i digital fil för dem att se via nätet. Lite oklart ännu. Jag behöver väl inte nämna det självklara att rama in och ge bort i present till släkt och familj. Pappa fyllde år i juli och var den första att få en bild inramad från bröllopet. Han blev superglad.

Jag tycker i alla fall generellt att det är tråkigt att bilder numera bara förblir digitala filer på en hårddisk och är därför trogen tjänare av album att sätta in dem i. Just nu ligger jag lite efter men tycker det är så mycigt att bläddra i gamla album och minnas där och då. Så ett album kommer det definitivt att bli så småningom. Ett vitt, med fina pärmar.Kommentarer
Postat av: fia

Tack för roliga tips och idéer! Kom på att jag är nyfiken på era tackkort också :) Trevlig bröllopsresa!

2011-08-24 @ 23:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0